Bowers & Wilkins Formation Suite – Brezžični zvok, kot ga še niste doživeli!

Bowers & Wilkins Formation Suite – Brezžični zvok, kot ga še niste doživeli!

Končno ne rabite več izbirati med obliko in funkcijami - brezkompromisna Bowers & Wilkins avdio tradicija v kombinaciji s praktičnostjo brezžičnega streaminga, ter sodobnim in elegantnim dizajnom, vse skupaj se združi v novi Bowers & Wilkins Formation Suite sistem!

 

Najnovejši avdio sistem, ki ga je predstavil Bowers & Wilkins, z imenom Bowers & Wilkins Formation Suite združuje ekskluzivno Formation brezžično tehnologijo in dizajn, kot ga še niste videli, v vrhunski sistem zvoka, ki je videti tako dobro kot tudi zveni.

formation-vijest_14

 

Pri Bowers & Wilkinsu pravijo, da njihov Formation Suite predstavlja najvišjo obliko zvoka, saj ponuja popolno sinhronizacijo zvočnikov in zvok najvišje ločljivosti - do 24 bitov in stopnjo vzorčenja do 96 kHz. Odkrijte novi standard brezžičnega zvoka združenega s čudovitim dizajnom in enostavno postavitvijo.

 

Bowers & Wilkins Formation Suite sestavlja pet samostojnih elementov:

formation-vijest_2

 

Vsaka naprava iz te serije pooseblja sodoben industrijski dizajn, s katerim v Bowers & Wilkins želijo pritegniti tudi mlajše ljudi. Formation komponente (z izjemno subwooferja Formation Bass, ki je zasnovan da se lahko poveže z ostalimi Formation zvočniki) podpirajo Apple AirPlay 2 in Bluetooth tehnologijo, ter so kompatibilne s Spotify Connect-om.

Celoten sistem je možno nadzirati s pomočjo B&W aplikacije za Android in iOS, ki omogoča enostavno in intuitivno upravljanje, tudi iz iTunes-a na PC ali Mac-u.