Bowers & Wilkins 804 D4 Zvočnik

Prefinjene in elegantne mere ohišja zvočnikov ter razkošne podrobnosti naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej
Na zalogi
7.000,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Vsak nov model v novi seriji 800 Diamond, združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je Bowers & Wilkins kdajkoli izdelal. Uglajen in eleganten delež omar za zvočnike ter razkošne podrobnosti naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

Vsak stereo model v seriji ima bistveno nadgrajeno zasnovo omare s popolnoma novim trdim aluminijastim vrhom (ki nadomešča prejšnjo leseno različico), da ponudi še večjo trdnost in tako še poveča tišino omare. Tudi profil novega aluminijastega vrha v zaključku "Leather by Connolly" je v razkošnem slogu - v črni barvi za temne omare (črni in satenski rožnati oreh) in svetlo sivi za svetle omare (bela, satenski oreh).

Vsak model v seriji ima spremenjeno različico kultnega ohišja visokotonca s trdnim ohišjem in z novim, razširjenim sistemom cevi, ki ustvarja še bolj odprt zvok za visoke frekvence. To izjemno trdno ohišje se brez težav upira neželenim resonancam in je izjemno akustične oblike - še posebej v kombinaciji z novim ločevalnim sistemom, ki ga bolj učinkovito izolira od ostalih zvočnih enot kot kdaj koli prej. Tako kot prej je visokotonec izdelan iz masivnega aluminija in zdaj uporablja eloksirano obdelavo - temno ali svetlo, odvisno od barve omare.

Ta model ima popolnoma novo "obrnjeno" zasnovo omare, ki je bila prvič predstavljena leta 2015 za večje zvočnike v seriji. Ta nova oblika zmanjšuje profil sprednje pregrade vsake omare in dramatično povečuje splošno moč celotnega sistema. Omogoča tudi, da crossoverje postavite v namenske prostore na zadnji strani vsakega zvočnika, ki se nahajajo za trdnimi aluminijastimi konicami.

804 D4 nadgrajuje potencial nove konfiguracije z dodajanjem odprtine navzdol z vgrajenim aluminijastim stojalom - podobno obliki, ki jo uporabljajo večji samostojni zvočniki. Vsak vrhunski zvočnik potrebuje trdne temelje: 804 D4 ima nizkotonsko odprtino Flowport, ki se pojavi na novem in trdnejšem aluminijastem stojalu skupaj z jekleno blažilno ploščo, zasnovano tako, da ponuja trdne temelje za nadzor neželenih resonanc. 804 D4 ima tudi nadgrajene konice in podlago: ogromne konice M12, ki so bolj stabilne in močnejše od prejšnje zasnove M6.

Poglej manj
Poglej več...
  • Tehnične značilnosti: diamantni visokotonec, masivni visokotonec na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, anti-resonančni vtič, biomimetično vzmetenje, Matrix, basovska enota Aerofoil, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm visokotonec z diamantno kupolo, 1 x 130 mm kontinuum stožec FST srednja frekvenčna enota, 2 x 165 mm stožčasto nizkotonska enota Aerofoil
  • Frekvenčni razpon: 20Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 24Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 89 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 200 W v 8 ohmih
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Mere: 1071 x 306 x 391 mm
  • Teža: 36,85 kg
Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Poglej več... Ni sorodnih objav. Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.