Bowers & Wilkins 804 D4 Zvočnik

Prefinjene in elegantne mere ohišja zvočnikov ter razkošne podrobnosti naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej

Na zalogi
7.000,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Vsak nov model v novi seriji 800 Diamond, združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je Bowers & Wilkins kdajkoli izdelal. Uglajen in eleganten delež omar za zvočnike ter razkošne podrobnosti naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

Vsak stereo model v seriji ima bistveno nadgrajeno zasnovo omare s popolnoma novim trdim aluminijastim vrhom (ki nadomešča prejšnjo leseno različico), da ponudi še večjo trdnost in tako še poveča tišino omare. Tudi profil novega aluminijastega vrha v zaključku "Leather by Connolly" je v razkošnem slogu - v črni barvi za temne omare (črni in satenski rožnati oreh) in svetlo sivi za svetle omare (bela, satenski oreh).

Vsak model v seriji ima spremenjeno različico kultnega ohišja visokotonca s trdnim ohišjem in z novim, razširjenim sistemom cevi, ki ustvarja še bolj odprt zvok za visoke frekvence. To izjemno trdno ohišje se brez težav upira neželenim resonancam in je izjemno akustične oblike - še posebej v kombinaciji z novim ločevalnim sistemom, ki ga bolj učinkovito izolira od ostalih zvočnih enot kot kdaj koli prej. Tako kot prej je visokotonec izdelan iz masivnega aluminija in zdaj uporablja eloksirano obdelavo - temno ali svetlo, odvisno od barve omare.

Ta model ima popolnoma novo "obrnjeno" zasnovo omare, ki je bila prvič predstavljena leta 2015 za večje zvočnike v seriji. Ta nova oblika zmanjšuje profil sprednje pregrade vsake omare in dramatično povečuje splošno moč celotnega sistema. Omogoča tudi, da crossoverje postavite v namenske prostore na zadnji strani vsakega zvočnika, ki se nahajajo za trdnimi aluminijastimi konicami.

804 D4 nadgrajuje potencial nove konfiguracije z dodajanjem odprtine navzdol z vgrajenim aluminijastim stojalom - podobno obliki, ki jo uporabljajo večji samostojni zvočniki. Vsak vrhunski zvočnik potrebuje trdne temelje: 804 D4 ima nizkotonsko odprtino Flowport, ki se pojavi na novem in trdnejšem aluminijastem stojalu skupaj z jekleno blažilno ploščo, zasnovano tako, da ponuja trdne temelje za nadzor neželenih resonanc. 804 D4 ima tudi nadgrajene konice in podlago: ogromne konice M12, ki so bolj stabilne in močnejše od prejšnje zasnove M6.

Bowers & Wilkins 804 D4 Zvočnik
Poglej manj
  • Tehnične značilnosti: diamantni visokotonec, masivni visokotonec na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, anti-resonančni vtič, biomimetično vzmetenje, Matrix, basovska enota Aerofoil, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm visokotonec z diamantno kupolo, 1 x 130 mm kontinuum stožec FST srednja frekvenčna enota, 2 x 165 mm stožčasto nizkotonska enota Aerofoil
  • Frekvenčni razpon: 20Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 24Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 89 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 200 W v 8 ohmih
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Mere: 1071 x 306 x 391 mm
  • Teža: 36,85 kg
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.